Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Produktet

Klikoni në butonin më poshtë për të parë produktet nga të gjithë prodhuesit

Ose zgjedhni prodhuesin, produktet e të cilit dëshironi t'i shikoni!

Pizza Group Itali

Pizza Group në Itali dizejnon dhe prodhon pajisje për pica që nga viti 1974.
Catering është distributor ekskluziv për Kosovë

Scotsman Itali

Industria më e kompletuar me performancë superiore në sistemin e prodhimit të akullit. Scotsman ofron zgjedhje të ndryshme në pajisje dhe forma të akullit.

Barline Itali

Barline është kompani e fuqizuar nga Scotsman Ice. Catering është distributor ekskluziv për Kosovë, Shqipëri, Serbi, Maqedoni dhe Mal të Zi.

Omniwash Itali

Omniwash ndodhet në Monza, në qendër të zonës industrial të Italisë. Kompania prodhon që 20 vite makina për larjen e gotave dhe pjatave dhe suksesshëm mbulon tregun botëror.

Utopia Tableware United Kingdom

Utopia është furnizues lider nga Britania e Madhe për produkte dhe aksesorë të kuzhinës, banakut dhe garniturës së shërbimit.

Maxima Holland

Maxima Holland është markë ndërkombëtare me lokacion në Holandë. Kompania kryen furnizimin me makina për larjen e enëve, fontana për lëngje, miksera si dhe shumë pajisje tjera për kuzhinë

Orsadrinks Itali (ODK)

ODK nisi si biznes familjar në Itali me përbërës për çokollatë të nxehtë. Pas zhvillimit të koktellave në SHBA, ODK iu bashkua në vitet e 90-ta këtij trendi dhe tani është eksportues në më shumë se 50 vende të botës me mix-a dhe shurupa për koktella.

Tecnoinox

Të gjitha modelet janë të dizajnuara për të ofruar performancë të shkëlqyeshme nga pikëpamja e fuqisë dhe efikasitetit. Gjithashtu, vëmendja jonë ndaj pamjes dhe detajet e bën pajisjen Tecnoinox menjëherë të njohur si Made in Italy.

Hendi

Hendi Food Service Equipment është furnizues dhe prodhues i pajisjeve ushqimore, jo ushqimore, enë gatimi dhe pajisjesh për industrinë e hotelerisë. Që prej themelimit në vitin 1934, Hendi ka përjetuar rritje të vazhdueshme dhe tani është një kompani ndërkombëtare me zyra në Holandë, Austri, Poloni, Rumani, Mbretërinë e Bashkuar dhe Greqi.

Tecnoeka

Tecnoeka prodhon furra profesionale për ristorante, furra të bukës dhe për pjekurina të ndryshme. Profesionistë nga mbarë bota i kanë besuar pjekjes në pajisjet e Tecnoekës, qëllimi i së cilës është përmirësimi dhe lehtësimi i punës së tyre.

The Bisetti Company

The Bisetti Company
Që nga viti 1945 kjo kompani ka prodhuar artikuj të cilësisë së lartë për tavolinë dhe kuzhinë. Produkti që ka karakterizuar më së shumti prodhimin e kompanisë që nga themelimi i saj është mulliri i piperit dhe variacionet e tij në funksion të kripës dhe erëzave.

The Libbey Glass Company

Libbey e ka origjinën nga kompania New England Glass Company, e themeluar në East Cambridge, Massachusetts, në SHBA në vitin 1818. Disa vite më vonë, në 1888, Edward Drummond Libbey, djali i pronarit të koorporatës, William, e zhvendosi kompaninë në Ohio ku kishte më shumë burime të gazit natyror. Në vitin 1892 kompanisë iu ndryshua emri në The Libbey Glass Company, duke u shndërruar në një qytet të qelqit.

ZEP

Zep është lider në prodhim dhe shpërndarje të produkteve për mirëmbajtje dhe pastrim të pajisjeve të kuzhinës, shërbimit dhe përgatitjes së ushqimit. Me një trashëgimi mbi 80-vjeçare, Zep ka një portofol të gjerë të brendeve premium, me efikasitet të lartë dhe besueshmëri nga profesionistët dhe klientët.

Pierfranco Gnali

Kompania është themeluar në vitin 1983 dhe operon në prodhimin e takëmëve për përgatitjen, servimin dhe ngrënien e ushqimit. Gnali identifikohet me artikuj të rafinuar për industrinë e mikpritjes, moderne, elegante dhe me çmime konkurruese.

Projektet e realizuara

Që nga themelimi i kompanisë në vitin 2014, Catering ka projektuar ose ka ofruar asistencë profesionale në pothuajse të gjitha restorantet ose caffe baret e Prishtinës dhe qyteteve tjera. Mbetemi të përkushtuar që suksesi të jetë i përbashkët me klientët tonë.

Eikaso Cutlery

Mjetet prerëse të brendit Eikaso janë të dizejnuara posaçërisht për kuzhinierët dhe kasapët. Ato përfaqësojnë zhvillimin modern, inovativ, me kushte më të sigurta dh ergonomike për punë pa lodhje.

Fee Brothers

Mirësevini në Fee Brothers! Gjithçka nisi si një biznes familjar në vitin 1864, ndërsa tani udhëhiqet nga gjenerata e katërt Ellen dhe Joe Fee. Kompania prodhon afër 100 produkte të ndryshme, duke përfshirë mixa për koktella, shirupa dhe lëngje të gazuara.