Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Catering Kosova

Catering Kosova është furnizuesi më i madh i pajisjeve dhe produkteve të gastronomisë. E vendosur në Prishtinë me showroom-in e pasur me mijëra aksesorë të kuzhinës e barit dhe qindra lloje të gotave, me pajisje të industrisë evropiane, Itali, Gjermani, Holandë, Britani e Madhe etj.
Catering ju ofron mundësi të shumta të zgjedhjes, kualitet të lartë, shërbim dhe konsulencë profesionale për zhvillimin e biznesit tuaj me pajisje efikase.
Besimi juaj është prioritet i yni!

Produktet
  • Çka i nevojitet hotelit/restaurantit tuaj?

    Ne mund të ju ndihmojmë në përcaktimin se çfarë pajisje dhe aksesorë i duhen hotelit / restaurantit tuaj. Të gjitha pajisjet që i gjeni në Catering Kosova janë origjinale.

  • Furnizimi i pajisjeve

    Pas përcaktimit të pajisjeve dhe aksesorëve, ne bëjmë furnizimin dhe transportin e tyre deri në lokacionin përkatës.

  • Instalimi i pajisjeve

    Me kërkesë të klientit, ne bëjmë edhe instalimin e pajisjeve tek klienti. Në këtë mënyrë, ne iu lëmë hapësirë të mendoni në rritjen e biznesit tuaj, duke mos u brengosur për montimin e pajisjeve hotelierike.

Partnerët

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Klientët

Client Logo